divendres, 25 d’abril del 2008

Queden pocs dies per a la Cursa de Tortosa!!

El dia 1 de maig està al voltar la setmana. Ja n'hi ha molta gent inscrita i s'esperen moltes inscripcions en els propers dies. Es preveu una nombrosa participació a la Cursa Popular i Caminada Ciutat de Tortosa.
A les 8,30 s'obrirà la taula per a les inscripcions d'última hora. El meu consell és que no us espereu al darrer dia i feu la inscripció per internet (aquí al costat, a la web www.pamitoc.com) o a les botigues pam i toc, o al Patronat d'Esports, o al Consell Esportiu del Baix Ebre, o a l'ATE o a través de l'escola si us ho ofereixen.
Tots els qui finalitzen la cursa o la caminada tindran un obsequi, un record de la Cursa. Tant mateix, tots els qui tinguin dorsal entraran a un sorteig de regals, obsequi del patrocinador, que es farà durant la Cursa.
Els organitzdor s'han esforçat molt per preparar un circuit segur i distret per corredors/es i caminadors/es, per a totes les edats.
Si encara no us heu animat, ara és el moment de fer-ho. Inscriu-te i participa!!

2 comentaris:

Pau Marzà ha dit...

Eis, on penjareu les fotos de la cursa? gràcies!

enric colome ha dit...

Hola campiò!

Ja portaves lo dorsal del lloc, eh?
Estic intentant averiguar qui va fer fotos per a possar-les a la web. De moment he trobat una persona que em passarà un cd i el penjaré a la tarda. A la web linkarem la pàgina.

Salut,

Enric