diumenge, 28 de setembre del 2008

ALCANAR

Avui em corregut la II Pujada al Montsià Memorial Francesc Bort (Madro).
La cursa està inclosa al Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre - Gran premi Pam i Toc i al Circuit Català de Curses de Muntanya.
Molt ben muntada, com ja ho van fer l'any passat. Tot el poble hi dona suport i un exercit de voluntaris s'aboca en fer-ho anar tot com cal. Molta participació, casi set-centes persones, de les quals gairebé 300 han corregut els 28km de la cursa i la resta els 18km de la marxa.
Avui, després dels moviments de Falset en la classificació del circuit de les Terres de l'Ebre, hi havia una certa expectació per veure si es mantenien o es produïa algun canvi. Reyes Valero ha consolidat el seu lideratge, en tant que Adolfo Aguiló s'ha posat a l'altura de Toni Arbonés amb els mateixos punts al capdavant de la classificació. Les dos properes curses, Tivissa i Ulldecona prometen ser calentes.
Després de tota la setmana anunciant aigua, ens ha congratulat que s'equivoqués l'home del temps. Ens ha acompanyat un dia despejat i d'agradable temperatura. Això, però, no ha estat prou per a que el terreny s'aixugués de les pluges del dissabte i amb el fang dels corredors les pedres estaven molt relliscoses, cosa que ha produït nombroses patinades.
Una cursa bonica, força tècnica, amb importants desnivells i terreny variat, on cal anar una mica preparat per a poder disfrutar-la com cal.
Trobareu tota la informació a http://www.pujadamontsia.org/