diumenge, 28 de setembre del 2008

FALSET

Esta tardor es torna reactivar el Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre - Gran Premi Pam i Toc.
El passat 11 de setembre va ser la II Cursa de Muntanya Vila de Falset. Bona organització i regals per a tothom. Més de cent voluntaris van estar per atendre als corredors que en tot moment ens vam sentir ben atesos. La gent de l'organització van estar molt pendents de totes les incidències i tot va anar rodat i puntual. Es podia optar per un trajecte de 13km i un altre de 23km. En total es van inscriure 350 persones, de les quals dos-centes a la llarga. El dia, humit i calorós, no va perdonar.
No coneixia el circuit i em va sorprendre. No és molt tècnic, el que permet córrer molta estona (si no et trobes cap tap, es clar). Malgrat això, la segona part del recorregut és força enganyosa. És prou plana, però el terreny és sorrenc fins i tot a la llera dels barrancs (m'imagino que dels afloraments d'arenisques de la zona) i això dificulta l'avanç.
Una carrera recomanable i poc complicada on l'exigència rau en lo ràpid que vulguis anar. Si voleu més informació a http://www.cursadefalset.com/.
I ara a Alcanar...