dimarts, 27 de maig del 2008

EL Cau del Llop. El Voluntariat

Des de fa 16 anys, a les nostres comarques es celebra un esdeveniment singular, una competició on es combinen resistència i força física, no exempta d’esperit aventurer.
També al voltant d’aquesta cita esportiva s’han organitzat variades activitats culturals, tant sortides o visites com exposicions o publicacions.
Tots n’heu sentit parlar. Es diu La Cursa del Llop.
Aquestes ratlles tenen per objecte agrair a tots els voluntaris i les voluntàries que al llarg de tots aquests anys l’han fet possible amb la seva desinteressada col·laboració.
Gent del mon de l’esport i de la cultura, des les entitats esportives i culturals, de les escoles, des de les empreses, de l’administració, com companys, familiars i coneguts, el teixit de voluntaris és, a la Cursa del Llop, l’actiu més important i el que sempre més han apreciat els participants.
Després d’un llarg parèntesis en el que la Cursa es limitava a la Pujada a Caro, l’hem recuperat amb el format sencer, de sis etapes en dos dies. Per a aquesta nova edició del 2008, en la que repetim aquest format, necessitem poder comptar contra més voluntaris millor atesa la durada de la prova.
A cada edició, més de cent persones han resolt els reptes d’una prova llarga i complexa, atenent els aspectes sanitaris, d’avituallaments, de transport, de muntatge, amb un entusiasme i eficàcia que no ha passat desapercebuda a esportistes i acompanyants.
Malgrat la gran duresa del circuit i l’exigència que suposa per als inscrits a les diferents etapes i els organitzadors, l’ambient de la Cursa és únic. Des dels seus inicis els voluntaris han fet una pinya al voltant dels participants aconseguint una cosa realment difícil, que els corredors es sentin com a casa. Si d’alguna cosa podem estar orgullosos és d’això, de l’ambient càlid, familiar, festiu que els voluntaris impregnen a la Cursa del Llop.
L’emoció està garantida.
La satisfacció personal és de gran importància per quant resulta afavorit tant l’esperit de col·laboració com el valor de formar part d’un equip.
Amb l’esforç de tots ho farem possible