dilluns, 20 d’octubre del 2008

ULLDECONA I FI DE FESTA

Un dia complicat que la gent de l’organització va saber resoldre amb moltes ganes i amb molt bona nota. Es va adequar el circuit al mal oratge i es va habilitar un espai cobert per al refrigeri i el lliurament de trofeus. La cursa era prou ràpida, amb trams plans i corredors, però també amb zones tècniques que amb la pedra banyada i el fang posaven a prova l’habilitat dels participants. Un recorregut bonic, de garriga, amb tots els elements del terreny, dur però generós.
Hi havia expectació pels resultats del circuit ebrenc, amb empats al capdavant de les classificacions generals i per categories. En el moment d’escriure això encara no tinc el llistat de la cursa i continua sent una incògnita el nom de tots els qui recolliran els trofeus el proper divendres. Si que coneixem, però, els guanyadors absoluts: Adolf Aguiló, a qui no li han posat gens fàcil, i Reyes Valero, que ha mantingut el lideratge del circuit des de la primera cursa.
A veure si demà coneixem a la resta de guardonats.

2 comentaris:

Teixi ha dit...

Hola Enric,

sóc en Josep Teixidor responsable de la marca Lurbel a Catalunya, t'he enviat un mail per fer un acord amb el circuit de Terres de l'Ebre peró m'ha retornat. Em pots contactar si us plau, en el mail josepteixi@hotmail.com o al 647 804302.

salut!!

angel ha dit...

No habia vist a cap lloc el lliurament de trofeus, no entenc com podeu donar els trofeus abans que s'acabi el circuit i tampoc entec que no s'hagi publicitat una mica més.
finalment es van entregar els trofeus???

Salutacions,