diumenge, 12 d’octubre del 2008

LA CURSA DE TIVISSA

La cursa d'avui ha estat un cursa diferent. Ha plogut, però no massa. Em tingut vent, però no molta estona. A la cresta s'hi ha posat la boira, una boira espesa que ha fet que més d'un es despistés, però tant sols a la cresta. Les pedres patinaven molt, però no tota la cursa eren pedres. Realment, el dia ens ha ofert una experiència poc habitual en les curses ebrenques. A mi, personalment, m'agradat. I el recorregut també. Val a dir que l'organització de la cursa s'ho ha currat i des de fa mesos estan treballant per a tot surti "a pedir de boca", fins el més petit detall.

A la classificació del circuit hi ha hagut moviments, però es mantenen els mateixos líders, Reyes Valero en dones i Toni Arbonés en homes. La Reyes consolida el primer lloc en este circuit de forma matemàtica, en tant que la propera setmana, a Ulldecona, es decidirà el primer lloc de la classificació masculina.

Per cert, el proper dia 24 d'octubre, a les 20,30h, a la sala petita de l'auditori Felip Pedrell de Tortosa, tindrà lloc el lliurament dels trofeus del 1er Circuit de les Terres de l'Ebre, així com el lliurament de reconeixements a corredors de curses de muntanya que durant aquesta temporada han obtingut destacats guardons tant a nivell nacional com internacional.

Hi esteu tots convidats.